Вести

Нова верзија на Анархистичка библиотека

Од 4 октомври 2014 во функција е надградена верзија на библиотеката.

Направени се значајни подобрувања, визуелно и позадински - нова верзија за мобилни уреди, подобрени алатки за креирање збирки и подобрен PDF формат.

Издаден е и торент со архивите од библиотеките на сите јазици. Можете да го преземете овде: anarchist-libraries-2014-10-04.torrent

   

Последни записи