Додади делови од текстови на збирката: Изјава пред судот во Атина на 03 февруари 2014 (Никос Романос)

 

При присуство на сложени структури, како поглавја, оддели, пододдели и слично, доколку го бираш само највисокото ниво без неговите пониски нивоа, веројатно ќе се уфрли само насловот.

Структурата на текстот е покажана долу.

 
Оддел
Избери
Наслов, автор, датум...
Изјава пред судот во Атина на 03 февруари 2014
Извори, забелешки...