Доколку некогаш се случи нешто со главните сервери, постојат статични mirror сајтови со архивите од библиотеките на сите јазици:

http://mirror.anarhija.net/mk

http://tal.bastardarchive.org/mk

http://theanarchistlibrary.antirep.net/mk

контакт: mkanarhistickabiblioteka AT riseup.net

Сите вести...

Последни записи

Loading...